Biljardbord

7 st produkter
2094671(4).jpg

Med ett eget biljardbord öppnar du upp för många roliga stunder tillsammans med familj och vänner eller bara som en möjlighet att öva biljard själv. Har du gott om plats finns det stora fina biljardbord att välja på men det finns också små behändiga biljardbord som går lätt att ställa undan.

Gör rummet elegant och exklusivt med biljardbord

Varför ska jag köpa ett biljardbord?

Biljard går att spela året runt och det är ett spel där olika åldrar kan ha roligt tillsammans. För att lyckas krävs koncentration, skicklighet och en aning tur. Har du ett biljardbord finns det alltid något roligt att göra och om du är nybörjare finns mindre bord att börja med. Biljard kan vara en tävling men också ett avslappnat sätt att umgås.

Var kan jag ställa ett biljardbord?

Ett biljardbord kan vara så stort att det tar upp ett helt rum men det finns också de som är mindre och hopfällbara. Om du inte använder ditt biljardbord så ofta kan det vara bra att köpa ett som är lätt att ställa undan. För den som spelar regelbundet finns exklusiva biljardbord som ger rätt atmosfär.

När kan jag använda mitt biljardbord?

Om du har plats kan du låta ditt biljardbord stå framme så att du kan använda det när du får vänner på besök eller när du vill göra något roligt tillsammans med familjen. Har du ett mindre biljardbord eller ett biljardbord som går att fälla ihop är det inget som hindrar att du tar ut det på altanen. Det är alltid roligt att spela biljard.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)