Rektangulär matgrupp

1 769 st produkter
Kampanj
  • Rektangulär
663490(1).jpg

Att inreda köket eller matsalen med en rektangulär matgrupp har sedan länge varit vanligt förekommande. Anledningen till detta är att rektangulär matgrupper är väldigt lättplacerade utmed väggar, men också att den rektangulära formen gör dem lätta att mäta och räkna ut hur många sittplatser det rymmer. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av rektangulär matgrupper i mängder av olika material, stilar och utföranden.

Praktiskt och snyggt en rektangulär matgrupp

Det har och kommer nog alltid vara en stor trend att inreda med rektangulära matgrupper. Förutom att de gör sig snygga i alla hem är det en stor fördel att köpa ett matbord med redan matchande stolar. Botanisera dig i vårt stora utbud och beställ den matgrupp du tycker är snyggast!

Vad ska jag tänka på vid val av rektangulär matgrupp?

Börja med att fundera på var du ska placera din matgrupp och hur många bordet ska rymma. Utöver det är det bara att välja efter tycke och smak. Du hittar till exempel rektangulära matgrupper i klassisk stil och industriell stil. Vi har något som passar alla.

Var är det bäst att placera matgrupp med 6 stolar?

Fördelen med en rektangulär matgrupp är att den gör sig väl i många delar av hemmet. Placera den utmed en vägg eller låt den stå i centrum i din matsal. Formen på matbordet gör det smidigt att få plats med sittplatser för alla, även längst med kortsidorna om du ska ha middagsbjudning.

Kan jag köpa matgrupp billigt från Trademax?

Hos Trademax hittar du ett stort och varierat utbud av rektangulära matgrupper till ett billigt pris. Välj och vraka i lugn och ro och beställ sedan den matgrupp du tycker är snyggast. Vi erbjuder alltid smidig leverans och har 365 dagars öppet köp.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj