Rektangulär matgrupp

3 530 st produkter
Kampanj
  • Rektangulär
663250.jpg

Att inreda köket eller matsalen med en rektangulär matgrupp har sedan länge varit vanligt förekommande. Anledningen till detta är att rektangulär matgrupper är väldigt lättplacerade utmed väggar, men också att den rektangulära formen gör dem lätta att mäta och räkna ut hur många sittplatser det rymmer. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av rektangulär matgrupper i mängder av olika material, stilar och utföranden.

Praktiskt och snyggt en rektangulär matgrupp

En rektangulär matgrupp är tacksamt enkel att inreda med. Placera det utmed en vägg, i ett långsmalt rum eller låt det få en central plats mitt i din matsal. I vårt sortiment hittar du rektangulära matgrupper i en mängd olika material, mått och färger för alla hem och inredningsstilar. Vi erbjuder rektangulära matsalsgrupper i allt från stilrent vitt och svart, till gedigna rektangulära matgrupper i olika trämaterial. I vårt sortiment hittar du även förlängningsbara rektangulära matgrupper med iläggsskiva.

 

Låt dig inspireras av vårt varierade utbud av rektangulära matgrupper och välj i lugn och ro ut din favorit. När du har bestämt dig så klickar du enkelt hem din nya matgrupp och får den levererad hem till dörren på bara 2-6 arbetsdagar (lagervaror). Frakten är gratis och du har alltid 365 dagars öppet köp. Köp din nya matgrupp online idag, snabbt, smidigt och enkelt!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Höj och sänkbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form (1)
Funktion
Stil
Stapelbar
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj