Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 13 av 13 produkter

Är du en skapande och kreativ person som älskar att teckna eller göra ritningar? Då letar du säkert efter ett bra ritbord för ditt arbete. Ett bra ritbord ska kunna vinklas så att du kan sitta upprätt men ändå vara nära ditt arbete. Ritbord ska ha gott om plats på skrivytan, samt ha ordentligt med förvaring. Ritbordet ska vara en arbetsplats och det är viktigt att den passar dig och dina behov. Vi har olika modeller i olika utföranden att välja bland.

Gör dig en äkta skaparhörna med ett ritbord

  • Finns det höj- och sänkbara ritbord?

    Vi har modeller som är höj- och sänkbara för dig som ibland väljer att stå upp och arbeta. Att kunna variera arbetsställning är bra för att undvika belastningsskador. Vi har ritbord som går att höja till vanlig bänknivå och sänka till skrivbordshöjd.
  • Vilka material är ritborden gjorda av?

    Våra ritbord är antingen av naturträ eller av lackad MDF. Vissa är helt i trä, som då är obehandlat, lackat eller målat. Ett ritbord har ett underrede av metall. Vi har också ett ritbord i juniormodell tillverkad i polypropen. Välj den stil på bord som passar din övriga inredning eller som du tycker särskilt mycket om. Ska du ha ritbordet hemma, passar det kanske bättre med en modell som smälter in i hemmiljön.
  • Kan jag använda en vanlig stol till ritbordet?

    Det går absolut bra, då de flesta modeller har samma höjd som ett vanligt skrivbord. Några går också att justera för att få rätt höjd. Många väljer att använda en pall till ritbordet, då du arbetar över bordsskivan.