Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Datorbord

15 st produkter
Visar 15 av 15 produkter

En gång i tiden var ett datorbord något unikt och ovanligt. Idag har i princip alla människor en dator och datorborden är lika vanliga som alla andra möbler. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av billiga datorbord, allt för att du ska få en bekväm arbetshörna eller gamingplats.

Gör en särskild plats för din dator med datorbord

  • Vad är fördelen med datorbord?

    När du väljer ett datorbord får du en form av skrivbord som är anpassat för just din dator. Fördelen med det är dels att du har plats avsatt för tangentbordet, dels att det finns naturliga ställen att leda bort sladdarna. Vissa datorbord är även höj- och sänkbara, vilket ger dig större flexibilitet.
  • Vilket datorbord ska jag välja?

    De faktorer som du ska tänka på när du väljer ditt datorbord hos oss är vilken storlek du vill ha, vilken stil som passar dig, samt vilka funktioner du eventuellt vill att ditt datorbord ska erbjuda. Tänk också gärna igenom vilka behov du kanske kommer att ha i framtiden, när det gäller den yta där du sitter med din dator.
  • Var är bäst att placera mitt datorbord?

    Framför allt ska du tänka på att ställa ditt datorbord så att du slipper ljusreflexer från fönster. Vänd gärna bordet så att du kan se ut genom fönstret istället. Du kan också ställa ditt datorbord bredvid ett fönster och vinkla datorskärmen så att ljuset inte faller direkt på den. Ha gärna ditt datorbord där du får sitta ostört, så att du kan jobba effektivt. Se till att du har plats för en bra stol och andra saker du kan behöva omkring dig.