Gaming bord

43 st produkter
Kampanj
1903121(1).jpg
Populära filtreringar

Inred ditt gamingrum till en perfekt plats där du kan tillbringa bekväm tid vid din dator. När du tillbringar mycket tid vid ditt gamingbord är det extra viktigt att du har rätt utrustning så att du inte belastar kroppen fel. Du behöver ett gamingbord där du har plats för spelskärmar, spelutrustning och annat som du vill ha inom räckhåll.

Inred din spelhörna med ett gamingbord

Vad är ett gamingbord?

Ett gamingbord är som ett skrivbord men det är till för att du ska kunna vara ostörd. Eftersom du sitter vid spelskärmen under längre tid är det viktigt att du har rätt kroppsställning och då behöver du ett bord med ergonomisk design. Ett sådant bord behöver stå stabilt och klara den belastning som spelskärmar och annan gamingutrustning innebär.

Varför ska jag ha ett gamingbord?

Eftersom gaming är ett sätt att umgås och kommunicera är det viktigt att du har en trivsam och välorganiserad plats att vara på. Du behöver ergonomiska möbler, rätt belysning och en bra kreativ atmosfär. Den utrustning som du behöver ska få plats och därför behöver du ett stabilt och tillräckligt stort gamingbord.

Vilka fördelar har ett gamingbord?

Ett gamingbord är stabilt så att din utrustning står säkert och det är lätt att hitta plats för din utrustning. När du har ett riktigt gamingbord finns det ställ för hörlurar och handkontroller som gör att din utrustning finns till hands men förvaras på ett sätt så att den inte skadas. Ett bra gamingbord har generöst med plats och en separat mugghållare för din dryck så att den inte riskerar att spillas.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj