Bordsben i trä

2 st produkter
  • Trä
797399(1).jpg

Du kan lätt skapa variation i möblemanget genom att köpa nya bordsben i trä. Ta bort gamla och slitna bordsben som du har tröttnat på och köp nya efter din egen smak. Kanske har du bytt golv och vill ha bordsben som matchar. Kanske hundvalpen har gnagt på bordsbenen, men du gillar och vill ha kvar själva bordsskivan. Du behöver inte kasta hela bordet, bara byta benen på det. Du beställer enkelt nya bordsben trä här från oss på Trademax.

Förnya ditt bord med nya bordsben i trä

Kan bordsben i trä göra bordet högre?

Har du ett mycket lågt soffbord kan det vara en idé att skaffa lite längre bordsben trä, och då kommer bordet automatiskt att bli lite högre. Med nya bordsben trä kan du justera höjden på dina bord hemma, både för att göra ett bord lägre eller högre. Det väljer du.

Vad gör bordsben i trä med känslan i rummet?

Möbler i trä gör att ett rum ser ombonat och varmt ut. Trä är ju dessutom ett naturmaterial som uppskattas av de flesta. Just därför är det många som väljer att skaffa bordsben i trä för att få den där extra hemtrevliga känslan, extra stor kontrast blir det när man stålrör eller plastade material byts ut mot bordsben trä. Du kan välja vilket intryck du vill att möblerna ska ge och matcha de olika inredningsdetaljerna efter vad du tycker är snyggt hemma hos dig.

Vad ska jag välja för bordsben i trä?

Kanske har de gamla helt enkelt blivit utslitna eller gått sönder, och då kan du försöka hitta en modell som liknar det du redan har. Om du däremot vill ha ombyte, kan du välja något i sortimentet som du tilltalas av och vill prova. Trä kan vara både enkelt och exklusivt, så du hittar säkert några bordsben trä som passar. Det är också ett enkelt sätt att restaurera ett gammalt bord och ge det förlängt liv och en ny fräschör.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)