Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 6 av 6 produkter

Har du hittat en vacker marmorskiva eller en träskiva som du skulle vilja göra till ett bord? Då kan du själv välja vilket underrede till bord du vill ha. Underredet till din bordsskiva kan vara enkelt så att skivan får dominera när det står framme.

Skapa den perfekta möbeln med underrede till bord

  • Hur väljer jag underrede till mitt bord?

    När du ska välja ben till en bordsskiva behöver du framförallt tänka på att det är rätt storlek på det så ditt bord blir stabilt. Det finns underreden som passar till runda bordsskivor där tyngden ligger mitt på bordsskivan och avlånga stativ som kan passa till ett matbord eller skrivbord. Det viktiga är att fästena på konstruktionen passar till skivan.
  • Hur fäster jag underrede i min bordsskiva?

    Det viktiga är att det blir balans på ditt bord. En bordsskiva är oftast tung och stabil i sig själv och vilar på sitt underrede men du behöver fästa det med skruv för att få det att bli stadigt. När du vill göra ditt eget skrivbord finns det underrede till bord som är stabila och lätta att skruva fast en skrivbordsskiva på.
  • Går det att byta underrede på mitt bord?

    Om du har en vacker bordsskiva men vill ha ett annat underrede så går det oftast att skruva loss benen och ersätta med ett nytt bordsstativ. Kanske vill du ge ett mer modernt intryck till en äldre skiva där benen inte passar in med resten av möblerna i rummet? Då finns det många enkla och stilrena underreden till bord att välja på.