Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 77 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

En bordsskiva är den övre delen på ett bord som fungerar som arbetsyta eller yta för att placera föremål. Bordsskivor kan tillverkas av olika material, såsom trä, glas, sten eller metall. Träbordsskivor är vanliga och kan vara tillverkade av olika träslag, såsom ek, björk eller furu. Glasbordsskivor är populära för att de ger en modern och elegant stil till ett rum. Stenbordsskivor är mycket hållbara och finns i olika utföranden, till exempel granit eller marmor. Metallbordsskivor är vanligtvis tillverkade av rostfritt stål eller aluminium och ger en modern och industriell känsla till ett rum.

Vanliga frågor om Bordsskiva

  • Vilket material till bordsskiva?

    Det beror på vilken stil och funktion du vill ha på bordet. Trä är klassiskt och kan ge en varm och inbjudande känsla. Glas ger ett modernt och elegant utseende. Sten eller betong ger en robust känsla och är lätta att rengöra. Det är också viktigt att tänka på hur lätt materialet är att underhålla och om det passar till den typ av användning som bordet kommer att ha.
  • Hur tjock måste en bordsskiva vara?

    Det beror på vilket typ av bord det är och vilken användning det är avsett för. För ett matbord brukar en bordsskiva på mellan 2-4 cm vara vanligt, medan skivan på ett soffbord kan vara tunnare. För skrivbord och arbetsbord kan en tjockare skiva vara lämpligare för att tåla större belastning.