Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Iläggsskivor & klaffar

42 st produkter
Visar 24 av 42 produkter
12

En iläggsskiva är en extra del som kan placeras på toppen av ett bord för att öka dess yta. Dessa skivor finns i olika storlekar och material, såsom trä eller glas. De är praktiska för tillfällen när man behöver mer utrymme för mat eller arbete. En klaff är en annan typ av tillägg till ett bord som kan fällas upp eller ner för att justera storleken. Detta är särskilt användbart för mindre utrymmen där man behöver maximera utrymmet. Både iläggsskivor och klaffar är praktiska lösningar för att göra ett bord mer mångsidigt och användbart.

Vanliga frågor om Iläggsskiva & klaff

  • Vad är skillnaden mellan iläggsskiva och klaff?

    En iläggsskiva är en extra skiva som placeras på en befintlig bordsyta för att öka dess storlek. Den används vanligtvis när man behöver mer plats för att servera mat eller för att arbeta på bordet. Iläggsskivan placeras vanligtvis på toppen av bordet och kan tas bort när den inte längre behövs.
  • Hur rengör man iläggsskiva och klaff?

    För att rengöra iläggsskiva och klaff kan du använda en fuktig trasa med lite mild diskmedel. Torka sedan av ytan med en ren trasa och se till att allt är torrt innan du sätter tillbaka iläggsskivan och klaffen.
  • Vilket material är vanligtvis iläggsskiva och klaff gjorda av?

    Iläggsskivor och klaffar tillverkas vanligtvis av trä eller träbaserade material som spånskivor eller MDF-skivor. Dessa material är starka och hållbara samtidigt som de är lättare och billigare än massivt trä.