Bordsben i metall

12 st produkter
Kampanj
  • Metall
1490840(1).jpg

Det finns flera situationer då man kan behöva bordsben av metall. Kanske har du hittat en fin bordsskiva, det perfekta matbordet förutom att det saknar ben. Kanske har du ett bord som du tycker mycket om förutom just benen som är fula. I båda fallen kan du få precis det bord som du vill ha genom att sätta dit bordsben av metall. Att sätta fast nya ben på en bordsskiva är inte så krångligt som det låter. Kanske ska du passa på att skaffa en iläggsskiva till ditt bord? Spara de fina sakerna och byt ut det andra, hos oss på Trademax hittar du lösningarna.

Flexibla lösningar med bordsben av metall

Hur höga är bordsbenen i metall?

Bordsbenen i metall har standardhöjd för bord vilken ligger på mellan 70 cm och 80 cm. Den exakta höjden kan du hitta på specifikationerna för bordsbenen eller få veta om du hör av dig till oss på kundtjänst. För avlastningsbord brukar höjden vara lägre och lite mer variabel.

Kan bordsben i metall repa golvet?

Ja, precis som alla möbler som står på golvet kan bordsben metall ge repor. Reporna kommer om bordet glider över smuts som till exempel grus eller sand på golvet. För att undvika det brukar man sätta mjuka tassar på bordsbenen. Möbeltassar finns i många storlekar och är ofta självhäftande vilket gör att de är lätta att få på plats.

Kan jag måla om bordsben i metall om de tappar färgen?

Ja, du kan absolut måla om bordsben i metall. Färgen från fabriken kommer att sitta kvar länge innan du behöver måla om, men kanske vill du byta färg efter några år. Se till att du använder rätt sorts färg, metallfärg till metall och träfärg till trä, annars släpper färgen lätt. Skrapa bort lös färg som sitter kvar och grundmåla innan du stryker på den nya färgen, Lycka till!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj