Bordsben

41 st produkter
Kampanj
3a5775b7b63090fe92a834f5b7930eeeb01c844f.jpg

Hur väljer jag bordsben till matbord?

Köper du bordsskiva och ben separat har du möjlighet att anpassa stilen på benen. Du kan köpa nya bordsben till ditt befintliga matbord för ny stil. När du ska välja dina nya bordsben är höjden det första du behöver mäta. Detta så du får plats med stolarna du har under. Du behöver även tänka på att fästena ska passa in där de tidigare bordsbenen satt.

Kan jag mixa tillbehör som bordsben och bordsskivor?

Absolut kan du mixa efter egen smak. Så länge måtten på benen och fästet fungerar på bordsskivan. Du kan stärka upp bordet med ett bordsunderrede i stål, till exempel. Fördelen med att köpa bordsben separat är att du exempelvis kan välja bordsben både på 45 cm och på 110 cm. På så sätt kan ett matbord kan förvandlas till ett soffbord och tvärtom.

Hur kan jag byta design på bord med bordsben?

Möjligheterna är nästan oändliga. Du kan förvandla ett vitt bord genom att byta till industriella bordsben, för en modernare stil. Vill du ha ett stabilt bord som håller finns det bordsben i stål, eller så kan du skapa retrostil med bordsben som är retro. Har du en mindre bordsskiva kan du förvandla bordet till ett barbord med höga bordsben.

Finns det bordsben och tillbehör för utomhusbruk?

Ja, du kan välja bordsben som går att ha utomhus. Tänk på att vissa material, som bordsben i trä, bör stå under tak eller skyddas från väder och vind. Du kan alltid rådgöra med oss på Trademax om du har frågor.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj