Skippa sidhuvud och gå vidare.

Leksakslåda & leksaksförvaring

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Ditt barns rum kan lätt bli rörigt efter dagens lekar och då blir en leksakslåda ett enkelt sätt att städa. Hyllor på väggarna passar bra för böcker och pussel, men alla små bilar, legobitar, figurer och dockor passar bäst i en riktig leksaks låda. En fin leksakslåda blir till en möbel med förvaring i ditt barns rum.

Få ordning i leksakskaoset med en leksakslåda

  • Var kan jag ha en leksakslåda?

    Det bästa med en leksakslåda är att den blir en dekorativ förvaringsmöbel som passar bra in i ditt barns rum. Du kan ställa dina leksakslådor mot en vägg eller ha dem mitt i rummet. En leksaks låda som står bredvid sängen blir som ett nattduksbord, men den kan också bli till en sittbänk eller ett litet matbord under dagen.
  • Vilken leksakslåda ska jag välja?

    Det viktiga är att du väljer en leksakslåda som passar in i ditt barns rum och att den är så pass stor att de vanligaste leksakerna får plats. Barn leker med många olika leksaker och då kan det vara bra att ha flera leksakslådor, där en exempelvis kan vara för lego, en för bilar och en förvaringskorg kan vara dockans sovplats.
  • Hur använder jag en leksakslåda?

    När du skaffar en leksakslåda upptäcker du snabbt hur användbar den är eftersom du kan lägga ner alla lösa leksaker på en och samma plats. När det är dags att städa upp efter dagen kan ditt barn hjälpa till att låta sina leksaker “komma hem och träffas” i sin leksakslåda. Städning och ordning blir som en lek ni kan utföra tillsammans.