Barnskåp

7 st produkter
Kampanj
971769(1).jpg

Ett barnrum innehåller inte bara en liten säng och en samling kramdjur. Att skaffa ett barnskåp som rymmer allt det där andra som barnet behöver är en god idé. Välj i vårt varierade sortiment av billiga barnskåp och skapa ordning i barnrummet.

Plats för alla leksaker i ett barnskåp

Hur stort skåp ska jag välja till barnrummet?

Det du kan vara säker på är att ditt barn växer, och i och med det kommer barnet att få fler saker och kläder. Välj gärna ett barnskåp som är lite större än du tänkt, så att det kan rymma allt det som barnet behöver förvara, även framöver. Tänk på att inte välja ett för högt barnskåp. Det är roligt för barnet att själv kunna nå allt i sitt skåp, när det vill.

Vad kan jag förvara i ett barnskåp?

Om barnet bara är en baby är sådant som blöjor, torktrasor och småplagg praktiskt att ha i barnskåpet. Du kan också vilja ha någon leksak och ett par nappar nära till hands. När det gäller lite större barn är kläder, leksaker och ibland böcker perfekt att ha i ett barnskåp. Låt barnet själv vara med och bestämma vad som ska finnas i barnskåpet så blir det roligare.

Hur placerar jag ett barnskåp i ett trångt barnrum?

Om det är ont om plats i barnrummet kan det fungera att till exempel ställa barnskåpet vid fotänden av sängen. Du kan också ha ett lågt barnskåp som även fungerar som nattduksbord. Väljer du att ha en loftsäng till ditt barn är det perfekt att ställa barnskåpet under sängen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj