Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 56 produkter
1
...
3

Förvaring i barnrum kan vara en utmaning. Genom att sätta upp hyllor blir det enklare att förvara och hålla ordning på saker i barnens rum. En hylla till barnrummet kan kombineras på många olika sätt. Genom att välja hela system eller barnrumsset med skåp och luckor blir förvaringen inte bara praktisk utan även tilltalande, och skapar en ombonad känsla.

Hylla i barnrum för ditt barns egna saker

  • Vad ska jag tänka på med en hylla i barnrummet?

    Beroende på barnets ålder och vilken typ av barn hylla du köper kan det vara viktigt att fästa hyllan extra noga i väggen. Bokhyllor eller hyllor som står på golvet i barnens rum är praktiska, men bör säkras i väggen för att undvika olyckor. Det går lätt vilt till när barn leker.
  • Hur löser jag förvaring med en hylla i barnrummet?

    Det går att kombinera en hylla barnrum som skruvas upp på väggen med golvfasta hyllor för att enkelt maximera förvaringen. Använd gärna lådor och utnyttja möjligheterna till att förvandla fack till skåp i din barnrum hylla. Då går det att optimera förvaringen även på mindre ytor. Det finns även hela set av barnrum hyllor med både hyllor skåp, och även andra möbler som matchar. Att köpa ett helt set av barn hylla med tillhörande möbler gör inredningen av barnrummet snabb, smidig och enkel.
  • Hur inreder jag med hyllor barnrum?

    Gör det lätt för barnen att hålla ordning genom att anpassa din nya barnrum hylla efter ålder och längd. Genom att montera hyllor barnrum lägre ner kan barnen själva lägga tillbaka sina saker. Det går även att montera barnrum hyllor lite högre upp om du vill inreda med prydnadssaker som barnen inte ska nå så lätt.