categoryTopBlock

Hylla barnrum

130st produkter
Förvaring barnrum
Kampanj

Förvaring i barnrum kan vara en utmaning. Genom att sätta upp hyllor blir det enklare att förvara och hålla ordning på saker i barnens rum. En hylla till barnrummet kan kombineras på många olika sätt. Genom att välja hela system eller barnrumsset med skåp och luckor blir förvaringen inte bara praktisk utan även tilltalande, och skapar en ombonad känsla.

Hylla i barnrum för ditt barns egna saker

Vad ska jag tänka på med en hylla i barnrummet?

Beroende på barnets ålder och vilken typ av hyllsystem du köper kan det vara viktigt att fästa hyllan extra noga i väggen. Bokhyllor eller hyllor som står på golvet i barnens rum är praktiska, men bör säkras i väggen för att undvika olyckor. Det går lätt vilt till när barn leker.

Hur löser jag förvaring med en hylla i barnrummet?

Det går att kombinera en hylla som skruvas upp på väggen med golvfasta hyllor för att enkelt maximera förvaringen. Använd gärna lådor och utnyttja möjligheterna till att förvandla fack till skåp. Då går det att optimera förvaringen även på mindre ytor. Det finns även hela set till barnrum med hyllor och skåp som matchar. Köper du hela set är det viktigt att mäta upp ytan innan.

Hur inreder jag med hyllor i barnrum?

Gör det lätt för barnen att hålla ordning genom att anpassa hyllorna efter ålder och längd. Genom att montera hyllor lägre ner kan barnen själva lägga tillbaka sina saker. Det går även att montera hyllor lite högre upp om du vill inreda med prydnadssaker som barnen inte ska nå så lätt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj