Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Letar du efter en barngarderob? Oavsett om du behöver hyllplan, lådor eller klädhängare eller en komplett garderob barn har vi den perfekta garderober för dig. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av garderob barnrum i olika stilar och modeller. Våra garderob barnrum är designade för små kläder och små personer, vilket gör det enkelt att sortera och förvara kläder även för de minsta. Glöm en tråkig och omodern barngarderob – hos oss hittar du garderober för barnrummet som passar din inredningssmak och är utrustade med alla funktioner du kan behöva. Oavsett om du föredrar modern, färgglad, minimalistisk, stor eller liten design, har vi en barngarderob som både du och ditt barn kommer älska.

Hur kan jag maximera förvaringsutrymmet i min barn garderob?

En barngarderob erbjuder en rad olika smarta förvaringslösningar som hjälper dig att hålla ditt barns kläder och tillbehör i ordning. Med hyllor, korgar och hängare som är utformade för att passa barnkläder och accessoarer perfekt, och vi har också modulsystem som kan anpassas för att passa en garderob barn.

Vilka klädesplagg kan förvaras i en barngarderob?

I en garderob barnrum kan du förvara både kläder, accessoarer och leksaker, du väljer helt själv vad du stoppar in i din barn garderob. Om du vill förvara ditt barns ytterkläder i garderoben med rena inomhuskläder rekommenderar vi dig att tvätta dem först. Samma sak gäller skor om du har skohyllor i din barngarderob.

Vad gör en barngarderob speciell?

En barngarderob är speciell på flera sätt: mindre storlek, anpassad design, smarta förvaringslösningar och säkerhetsfunktioner.