Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 50 produkter
1
...
3

Att inreda barnens rum är inte alltid lätt, men med en barnbyrå kan du skapa trivsel och samtidigt få smart förvaring. En byrå barnrum kan vara anpassad för olika åldrar och behov, från att användas som skötbord till att passa till den yngre tonåringen. Gemensamt är att du får en snygg design som gör det lätt att hålla ordning på både kläder och saker.

Skapa nödvändigt utrymme med en barnbyrå

  • Vad är speciellt med en byrå barn?

    Byrå barnrum tas fram med hänsyn till funktion och design. Det kan vara att det finns funktioner som underlättar för föräldrar, eller att höjden är anpassad så att barn ska kunna öppna lådorna. Designen tas fram för att kunna matcha olika barns personlighet och göra barnrummet mer tilltalande att vara i.
  • Vilken stil på en byrå till barnrum är bäst?

    Barn har ofta olika perioder av vad som tilltalar dem. Lite yngre barn kan uppskatta att en byrå barn har lekfulla motiv som lockar fantasin. Ett roligt tips är att ta upp färgnyanser från tapeter och textilier i rummet för att matcha med en barnbyrå. Det finns även byrå barnrum som är lite neutrala i sin utformning vilket gör att barnen inte växer ifrån den barnbyrå lika fort.
  • Hur maxas förvaringsmöjligheterna i barnrum med barnbyrå?

    Beroende på hur ytan disponeras i barnrummet går det att optimera förvaringen genom att välja antingen en lägre barn byrå med lite mer längd eller en högre modell. Tänk på att en högre modell av barn byrå kan behöva fästas baktill i väggen för att förhindra olyckor. Det går även att kombinera med extra lådor som går att ställa uppe på byrån.