categoryTopBlock

Byrå barnrum

22st produkter
Förvaring barnrum
Kampanj

Att inreda barnens rum är inte alltid lätt, men med en byrå till barnrummet kan du skapa trivsel och samtidigt få smart förvaring. En byrå till barnrum kan vara anpassad för olika åldrar och behov, från att användas som skötbord till att passa till den yngre tonåringen. Gemensamt är att du får en snygg design som gör det lätt att hålla ordning på både kläder och saker.

Skapa nödvändigt utrymme med en byrå till barnrum

Vad är speciellt med en byrå till barnrum?

Byrå till barnrum tas fram med hänsyn till funktion och design. Det kan vara att det finns funktioner som underlättar för föräldrar, eller att höjden är anpassad så att barn ska kunna öppna lådorna. Designen tas fram för att kunna matcha olika barns personlighet och göra barnrummet mer tilltalande att vara i.

Vilken stil på en byrå till barnrum är bäst?

Barn har ofta olika perioder och vad som tilltalar dem varierar. Lite yngre barn kan uppskatta välkomnande motiv som lockar fantasin. Dessutom går det att ta upp färgnyanser för att matcha tapeter och textilier. Det finns även byrå till barnrum som är lite neutrala i sin utformning vilket gör att barnen inte växer ifrån stilen.

Hur maxas förvaring i barnrum med byrå?

Beroende på hur ytan disponeras i barnrummet går det att optimera förvaringen genom att välja antingen en lägre byrå med lite mer längd eller en högre modell. Tänk på att en högre modell kan behöva fästas baktill i väggen för att förhindra olyckor. Det går även att kombinera med extra lådor som går att ställa uppe på byrån.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj