Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 3 av 3 produkter

En pall som är anpassad till barnets storlek stärker självförtroendet hos ditt barn. Låt barnpallen bli den där egna möbeln som barnet själv kan sätta sig på. Välj din favorit bland våra fina och billiga barnpallar.

En barnpall är den självklara möbeln i barnkammaren

  • Hur kan jag använda en barnpall?

    En barnpall är praktisk för ditt barn att sitta på, både när det leker och när ni läser sagor. Barnpallen kan vara den där extra sittplatsen för lekkamrater eller för att sätta nallen på. En barnpall kan få olika användningsområden vid olika tidpunkter. Någon gång kan du sätta en blomkruka på den, någon gång är den bra för ditt barn ska kunna nå upp till handfatet.
  • Vilken sorts barnpall passar till mitt barn?

    Om ditt barn tycker mycket om djur så är det perfekt med en pall som föreställer ett djur av något slag. Vill ditt barn själv kunna flytta på pallen är det bra om den är greppvänlig. Både för dig och barnet är det trevligt om din barnpall passar in i rummet där den ska stå och stämmer överens med övrig inredning eller leksaker.
  • Var ska jag ställa min barnpall?

    När inte barnpallen används att sitta eller kliva på kan den tjänstgöra som ett litet extrabord för ditt barn. Du kan också skjuta in den under ett skrivbord eller helt enkelt låta den stå längs en vägg. Många av de barnpallar du hittar i vårt sortiment är dekorativa och ser trevliga ut även om de står mitt i ett barnrum. Ställ gärna din pallen där barnet oftast behöver den och så att den är lätt åtkomlig.