Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 7 av 7 produkter

Det är lätt att glömma att barnrummet inte bara behöver innehålla en säng och ett skrivbord. Barn behöver sova, göra läxor och leka, men de behöver också få kunna sitta och mysa. Inredningen i ditt barns rum blir skönare och mer inbjudande med en sittpuff eller en sittsäck. Hos oss hittar du trevliga saccosäckar och sittpuffar för barn billigt.

Gör en bekväm hörna med en sittsäck för barn

  • Vilken saccosäck eller sittpuff ska jag välja?

    En sittpuff har mer styrsel än en sittsäck och kan därför enklare vara en sittplats för två barn. Det kan hända att du vill utnyttja utrymmet och därför ska ha en sittpuff med förvaring. Annars är det utseendet som ofta är viktigt för barn. Välj den sittsäck eller sittpuff som gör ditt barn gladast, helt enkelt.
  • Var placerar jag en sittpuff för barn?

    Det givna stället för barnens sittpuff eller sittsäck är vid en bokhylla, så att det bara är att sträcka sig efter något att läsa. Om barnet ofta har kompisar på besök kan det vara trevligt att ha två eller flera sittpuffar. Du kan också fundera på att göra det lite mysigare för barnen i vardagsrummet, genom att de får ha en egen sittpuff vid fredagsmyset.
  • Hur håller jag mitt barns saccosäck och sittpuff fräsch?

    Om barnets sittsäck eller sittpuff blir smutsig är det bra att rengöra så fort som möjligt, så att inte smutsen biter sig fast. Tänk också på att inte låta barn handskas med vassa saker, både för att de kan göra sig illa och för att till exempel något som en mjuk sittpuff lätt blir skadad.