Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Barnfåtölj

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter
En barnfåtölj är en speciell stol som är utformad för att passa barn i olika åldrar. Dessa stolar är vanligtvis mindre i storlek och har en mjuk och bekväm sits. De är utrustade med ryggstöd och armstöd för att ge extra stöd och komfort till barnet. Barnfåtöljer finns i olika färger och mönster för att passa barnets personliga preferenser och inredningen i rummet. Dessa stolar är perfekta för att läsa, titta på TV eller bara koppla av. De är också lätta att flytta runt och kan placeras i olika rum i hemmet.

  • Vilka av era barnfåtöljer passar bra till små barn?

    Alla våra barnfåtöljer här på Trademax passar väldigt bra för barn. Men om det är ett väldigt litet barn du tänker på så kan en av våra fåtöljer för barn i plysch vara extra passande. De är mjuka, färgglada och låga vilket gör det lätt för barnet att krypa upp i den på egen hand. Välj mellan elefant, giraff, groda eller en prins/prinsess-stol.
  • Vad ska jag tänka på vid val av barnfåtölj?

    Se till att den är passande för just ditt barn. Kanske har du ett lite större barn som skulle tycka mycket om en fåtölj med gungfunktion, till exempel. Och om fåtöljen ska stå placerad i barnets rum bör du välja en modell som inte är för stor för barnets rum. Kolla gärna in någon av våra mjuka varianter av barnfåtöljer. Dessa är enkla att flytta runt i huset. Till exempel om barnet vill sitta i den framför teven.
  • Hur tar jag bäst hand om min barnfåtölj?

    De flesta av våra barnfåtöljer här på Trademax är enkla att rengöra. Du torkar av fåtöljen med en våt trasa och låter den sedan torka. Använd inga starka rengöringsmedel då de kan lämna fläckar.