Matstol barn

11 st produkter
1494414(2).jpg

En matstol för barn är en hög stol som gör det möjligt för barn att sitta vid matbordet tillsammans med resten av familjen. Matstolar för barn är vanligtvis tillverkade av trä eller plast och har en säkerhetsrem för att hålla barnet på plats. Det finns olika modeller av matstolar för barn, inklusive de som kan justeras i höjd för att passa olika åldrar och storlekar. Vissa matstolar har också avtagbara brickor för enkel rengöring. Att använda en matstol för barn är viktigt för deras säkerhet vid måltider och främjar också en positiv matupplevelse genom att de kan delta i familjens måltider på ett bekvämt och säkert sätt.

Vanliga frågor om Matstol barn

När kan ett barn sitta i matstol?

Ett barn kan börja sitta i en matstol när det kan sitta stadigt utan stöd, vanligtvis vid 6-9 månaders ålder. Det är viktigt att se till att barnet sitter säkert och stabilt i stolen och att det finns en sele eller ett bälte för att säkra barnet på plats. Det är också viktigt att välja en matstol som passar barnets ålder och storlek för att säkerställa att det är bekvämt och ergonomiskt korrekt.

Hur länge sitter barn i matstol?

Barn bör sitta i en matstol tills de är minst 3 år gamla och kan sitta stadigt utan stöd. Därefter kan de sitta vid ett vanligt matbord med en vanlig stol. Det är viktigt att alltid övervaka barnet när de sitter i en matstol och att se till att de är ordentligt fastspända för att undvika olyckor.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)