Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

Med babysitter behöver du inte vara orolig för att ditt lilla barn ska komma till skada eller undra var du är. I en modern och bekväm babysitter kan din baby följa dig med blicken och få stimulans från sin omgivning. Barnet vilar tryggt i sin babysitter och du kan låta det somna i den.

Ge din lilla säkerhet och trygghet med babysitter

  • Var kan jag ha en babysitter?

    Babysitters är vadderade liggstolar där du tryggt kan sätta ditt lilla barn medan du själv gör annat i närheten. Du kan ställa babysitters på golvet i köket, i vardagsrummet eller i ditt sovrum och din baby kommer att ha det bra. Babysitters har en gungfunktion som verkar lugnande på de flesta barn och gör det lättare för dem att somna.
  • Varför ska jag ha en babysitter?

    Innan det fanns babysitters bar föräldrar ofta sina barn på höften och det kunde ge upphov till ryggvärk. För din egen skull är det därför en fördel att låta din baby använda babysitters. För barnet är det också en fördel eftersom det inte behöver ligga på golvet eller i en säng, utan kommer upp en bit och får lättare att följa vad som händer i omgivningen.
  • Är babysitters säkra?

    Babysitters är designade för att ge ditt barn största möjliga bekvämlighet och säkerhet. Barnet kan inte trilla ur sin babysitter men du behöver ändå alltid finnas i närheten av ditt barn. Genom att babysitters har en funktion som gör att de gungar eller sviktar blir det en sensation som de flesta barn tycker är behaglig och rogivande.