Alla Mosaik

Visar 59 prisvärda produkter
Sortera på

Försköna hemmet med alla mosaik

Det finns väggar och så finns det väggar. De väggar i bostaden som sitter så till att de riskerar en del fukt mår bra av mosaikkakel. Om du idag har ett stilrent kök i bleka och milda färger behövs billig mosaik i någon fin färg för att sätta pricken över i. Det finns billig mosaik online hos oss på Trademax och du är bara ett klick från att köpa mosaik!

Var passar det att använda mosaik?

När du har valt din favorit och köpt mosaik billigt kan du använda den var du vill. Det vanligaste är att man sätter mosaik som suveränt snygg vägg ovanför diskbänken och kanske även i fler delar av köket. Mosaik till kök är snyggt på riktigt. Lika bra passar glasmosaik i badrum.

Hur monterar man mosaik?

Mosaik du köpt online monteras på samma sätt som vanligt kakel. Du behöver tålamod och noggrannhet och lite redskap och tillbehör och sedan har du din mosaikvägg. Eller så ber du ett proffs komma och utföra arbetet.

Hur håller jag min mosaik snygg länge?

Det går bra att använda vanlig köksspray till detta. Det är bra att inte använda starka och frätande medel då dessa kan skada mosaikens yta. Du kan också torka av den med ljummen tvållösning och en mjuk trasa.

Vilken mosaik ska jag välja?

När du handlar mosaik online är det bra att tänka på att du ska trivas med din vägg i många år. De flesta väljer en klassisk mosaik som aldrig blir omodern.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar