Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kök & tvättstuga

1180 st produkter
Visar 24 av 1180 produkter
1
...
50

Köket är hjärtat av ett hus. Oavsett var familjen befinner sig resten av dagen så samlas de till frukost och middag. Därför är det inte så konstigt att många lägger så mycket omtanke och arbete på att få ett fint kök som det är en njutning att befinna sig i. Många väljer även att ha sin tvättstuga i nära anslutning till köket, så att allt viktigt finns samlat.

Kök och tvättstuga, hemmets hjärta och förgemak

  • Hur väljer jag min köksinredning?

    Att välja köksinredning kräver lite planering. Har du precis flyttat in kan det behövas komplement till det du redan har. Förmodligen har du redan det mest basala med tallrikar, bestick, glas och liknande. Kanske har du även kaffekokare, brödrost och liknande köksutrustning. Men om du flyttat till ett större ställe kan det behövas fler saker för att fylla ut köket. Föreställ dig vad du vill ska hända i köket. Hur ser en dag ut? Välj skåp, dekoration och utrustning utifrån den målbilden.
  • Vad behövs för inventarier i en tvättstuga?

    Din tvättstuga behöver inte många inventarier. Men de som behövs är viktiga. Du behöver ett skåp för att förvara tvättmedel, sköljmedel och liknande. Tvättkorgar för olika sorters tvätt (färg, material med mera) är också ett tips. Strykbräda kan också vara bra att ha i en tvättstuga.
  • Kan jag ha ett svart kök?

    Givetvis kan du ha ett svart kök. Du väljer själv vilka färger du har i ditt kök. Just svart är en färg som blivit allt mer populär att ha på köksväggarna den senaste tiden. Se bara till att ha mycket ljus i rummet.