categoryTopBlock

Oktagon klinker

10st produkter
Klinker

Vill du skapa en unik och annorlunda design i ditt hem? Välj då oktagon klinker. Med hjälp av denna klinker kan du inreda med häftiga mönster i olika färger, som passar såväl i torra som våta utrymmen. Beställ din nya oktagon klinker billigt online från Trademax.

Vanliga frågor och svar

Vad är oktagon klinker?

Oktagon klinker är en åttakantig granitkeramik som du kan inreda med både inomhus och utomhus. I och med att granitkeramik är väldigt slittålig kan du montera dina nya klinkers i dem mest krävande miljöerna.

Hur inreder jag med oktagon klinker?

Fördelen med oktagon klinker är att den lämpar sig i många delar av hemmet. Det är en stor trend att montera det i antingen köket, badrummet eller hallen. Där kan du skapa häftiga mönster i olika färger.

Hur mycket klinker behöver jag?

Hos oss på Trademax kan du köpa klinker i olika storlekar. Du behöver därför vara uppmärksam när du handlar, så du får med dig rätt mängd hem. När du ska räkna ut hur mycket du behöver multiplicerar du längden och höjden på den yta du ska montera. Beställ alltid några extra plattor, det är bra att ha under arbetets gång.

Hur monterar jag oktagon klinker?

Det är bra att göra en ritning innan du monterar dina klinkers. Då får du en bild av hur det färdiga resultatet kommer se ut. Tänk på att använda kakelkryss, då får du lika stort mellanrum mellan varje klinker. Sedan är det bara att använda vald fog och montera dina nya oktagon klinkers. Glöm inte att vara kreativ.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar