Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 2 av 2 produkter

Ett litet kylskåp på altanen kan vara riktigt bra att ha. Inte bara när det är hett ute och du vill ha en kyld dryck, utan även när du får för dig att anordna ett litet party i din trädgård. Tänk vad skönt det är att slippa springa ut och in för att hämta något i kylen. Med en partycooler har du allt mycket mer lättvindigt till hands. Dessutom kan du få den med en multifunktion. Det innebär att du har en stol att sitta på och kylförvaring för det du vill bjuda på att dricka.

En partycooler för ditt uterum

  • Hur använder jag en partycooler?

    När du köper en partycooler från oss på Trademax kan du ta med dig allt ut i trädgården eller på altanen där ditt party ska gå av stapeln. Du stoppar bara ner de drycker i kylförvaringen, det vill säga din partycooler, som du vill ska vara kylda och lättillgängliga under kvällen då ditt party pågår. Det är ett enkelt och lätt sätt att hålla dina drycker behagligt svala.
  • Var placerar jag en partycooler?

    Vi på Trademax vill erbjuda dig produkter som är både funktionella och stilrena. En partycooler kan du välja om du vill placera ute eller om du hellre vill ha den inne. Det fungerar att ha den på balkongen och den kan lika väl placeras i trädgården om du har en sådan. Den ska inte anslutas någonstans, utan kan finnas som ett normalt inslag i din miljö.
  • Är en partycooler bra att ha?

    På Trademax vill vi göra ditt liv lättare och bekvämare genom att erbjuda bra och prisvärda produkter. Om du tycker om att ha kylda varor nära till hands kan en partycooler vara riktigt bra att ha i sitt hem. Du får plats med mycket mer i din partycooler än vad som ryms i en kylbag.