Minikyl

4 st produkter
1747054(1).jpg

Goda drycker ska serveras kylda men det kan vara svårt att få dem att hålla sig kalla om de inte förvaras svalt. Hos oss på Trademax hittar du lösningen med en minikyl. Du kan ta med dina drycker från din stora kyl, sätta dryckerna eller snacksen i din minikyl och de håller den rätta temperaturen tills det är dags att servera.

Snyggt och behändigt minikylskåp

Vad är ett minikylskåp?

En minikyl ger dig möjlighet att få kylda drycker när du är ute på picknick, i båten eller på badstranden. Det ska vara lätt att bjuda på något svalt att dricka och många drycker kommer till sin rätt först när de kylts. Med ett av de bärbara minikylskåp som du hittar hos oss på Trademax löser du problemet.

Hur använder jag ett minikylskåp?

De minikylskåp som finns hos oss på Trademax är till för att kunna användas både inomhus och utomhus. Därför är de lätta att transportera och tål väta. Du kan ta med ditt minikylskåp och överraska med en sval dryck i alla lägen. Ett minikylskåp kan hålla dina drycker kalla i flera timmar utan strömtillförsel och finns i olika utförande för att passa dina behov.

Var kan jag använda en minikyl?

Hos oss på Trademax hittar du de minikylskåp som är till för att lätt kunna stoppas med i packningen när du ska ut. Du kan använda ett minikylskåp i bilen, på båten, bryggan eller ta med det till grillkvällen på stranden. Har du frågor om våra behändiga minikylskåp är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)