Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kylskåp

15 st produkter
Vinkyl
Vinkyl
Partycooler
Partycooler
Fristående kylskåp
Fristående kylskåp
Visar 15 av 15 produkter

Behöver du ett nytt kylskåp hemma eller kanske i stugan? Då har du kommit till rätt ställe. På Trademax har vi ett brett utbud av kylskåp i olika storlekar, modeller och prisklasser för att passa dina behov. Vi erbjuder allt från klassiska modeller av olika typer av kylar till moderna och energieffektiva alternativ. Med vårt sortiment kan du vara säker på att hitta rätt kylskåp för ditt hem och din budget, oavsett om du letar efter ett mindre kylskåp för ditt studentrum eller en ordentlig vinkyl att installera i ditt kök.

Vad är energiklassningen på kylskåpen hos Trademax?

Vi erbjuder kylskåp i olika energiklasser, från A till A+++. Ju högre energiklass desto mer energieffektivt är kylskåpet. Våra kylskåp uppfyller alla EU:s energikrav och är utformade för att hjälpa dig spara pengar på din elräkning samtidigt som du minskar din påverkan på miljön. Energiklassningen för ett kylskåp indikerar hur energieffektivt det är. Ju högre klassning, desto mer energieffektivt är kylskåpet och desto mindre energi kommer det att förbruka. Detta kan spara pengar på din elräkning på lång sikt och bidra till en mer hållbar värld.

Kan jag använda mitt kylskåp direkt efter leverans?

Ja, du kan använda ditt kylskåp direkt efter leverans. Se bara till att låta kylskåpet stå upprätt i minst 2 timmar efter leverans för att låta kylmediet stabilisera sig.

Vilken typ av kyl kan jag köpa hos Trademax?

På Trademax hittar du många olika typer av kylar, både små och stora. Välj bland minikylar, vinkylar, mörningskylar, partycoolers m.m.