Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 11 av 11 produkter

En vinkyl, till skillnad från ett vanligt kylskåp, har inga vibrationer, vilket är det optimala för ett vin. När du köper en vinkyl från oss kan du vara säker på att få njuta av perfekt tempererade viner. Vinerna blir både elegantare och godare när du vet att ditt vin har perfekt temperatur. Dessutom blir ditt lager av viner lättöverskådligt med en vinkyl.

Skapa perfekta förutsättningar för vinet med en vinkyl

  • Vilken vinkyl ska jag välja?

    Dels bör du fundera på hur stor vinkyl du behöver, både nu och i framtiden. En annan faktor att ta hänsyn till är om du vill ha en inbyggd vinkyl eller en som är fristående. Frågan är också om du ska ha en vinkyl för viner som ska serveras inom en snar framtid eller om du tänker dig att långlagra dina viner.
  • Var ska jag placera min vinkyl?

    Många har sin vinkyl i köket eller i matsalen, men du ställer såklart din vinkyl där det är mest praktiskt för dig. Se till att din vinkyl har tillräckligt med utrymme runtomkring och inte står mot något som vibrerar.
  • Håller mina viner längre i en vinkyl?

    Ett vin håller längre och bättre om det förvaras i rätt temperatur, vilket en vinkyl ju håller. Alla viner, vare sig de ska lagras länge eller bara ett kort tag, mår bra av en måttlig temperatur. Med en vinkyl kan du vara trygg med att ditt vin har det så bra det kan ha det, i den bästa omgivningen, under den tid du planerar att lagra det.