Gråa tallrikar

8 st produkter
Kampanj
  • Grå
1941212(1).jpg

Hur dukar jag med gråa tallrikar?

Tallrikar i grått är populära för bordsdukning där man vill att själva maträtten ska framträda mer. Färgkontrasten mot den gråa ytan gör det behagligt för ögat. Det ser även väldigt snyggt ut på kort. Du kan välja att kombinera eller kontrastera dina gråa tallrikar. Till exempel kan du vid finare middagar ta fram gråa tygservetter och silverbestick. En monokrom bordsdukning ser stilren ut och passar till olika tillfällen.

Hur kan en grå tallrik från er se ut?

Tallrikarna behöver inte vara helt gråa. De kan lika gärna ha gråa detaljer, mönster eller bilder på tallrikarna. Hos oss kan du välja från ett brett sortiment med tallrikar för din bordsdukning. Allt från elegant porslin ämnade till finare middagar som bröllop eller studentexamen, till enklare designer som passar i vardagen. Du kanske inte kräver lika mycket från skålen till frukostflingorna? Du bestämmer, vi levererar.

Hur får jag tallrikarna att hålla längre?

För att få en tallrik att hålla längre kan du - förutom att tappa den i golvet - undvika att repa den. Det kan du göra genom att inte ställa tallrikar för nära varandra i diskmaskinen till exempel. Håll kökstillbehör i stål borta så att de inte sticker och repar tallrikarna. När du inte tänker använda tallrikarna och tänker lägga undan dem kan du skydda dem med mellanlägg. Du kan lägga bakpapper eller alternativt runda kaffefilter mellan varje tallrik. Så undviker du att de skaver varann och att du har en repig tallrik nästa gång du ska duka med dem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj