Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

  • Hur dukar jag med gråa tallrikar?

    Gråa tallrikar är populära för uppläggning där man vill att själva maträtten ska framhävas ordentligt. Färgkontrasten mot den grå ytan gör det behagligt för ögat. Det ser även väldigt snyggt ut på bild, vilket kan vara viktigt för sociala medier entusiasten. Du kan välja att kombinera eller kontrastera dina gråa tallrikar med porslin och dukning i andra färger och material. Ett dukningstips om du gillar en enhetlig dukning är att duka med gråa tygservetter och silverbestick tillsammans med dina gråa tallrikar. En monokrom bordsdukning ser stilren ut och passar både till den festliga middagen till den mer relaxade hemmakvällen i soffan när du bara vill lyxa till det lite extra.
  • Finns det olika typer av grå tallrik på Trademax?

    Tallrikarna behöver inte vara helt gråa. De kan lika gärna ha gråa detaljer, mönster eller bilder på tallrikarna. Hos oss kan du välja från ett brett sortiment med tallrikar för din bordsdukning. Allt från elegant porslin ämnade till finare middagar som bröllop eller studentexamen, till enklare designer som passar i vardagen. Du kanske inte kräver lika mycket från skålen till frukostflingorna? Du bestämmer, vi levererar.
  • Finns det några bra knep för att få en grå tallrik att hålla länge?

    För att få en tallrik att hålla längre kan du - förutom att tappa den i golvet - undvika att repa den. Det gör du till exempel genom att använda skonsamma bestick och inte skära med en kökskniv direkt på tallriken. Håll kökstillbehör i stål borta så att de inte sticker och repar tallrikarna. När du inte använder tallrikarna så kan du bland annat skydda dem med mellanlägg eller se till att de står på en stabil yta där det inte rör på sig för mycket. Du kan lägga bakpapper eller alternativt runda kaffefilter mellan varje tallrik som mellanlägg. På så sätt undviker du att de skaver mot varandra och dina tallrikar håller sig.