Vita tallrikar

46 st produkter
Kampanj
  • Vit
3f0c3c26326eea37811a041421b4c18d88980b05.jpg

Hur ser tallriksutbudet ut på Trademax?

I vårt tallrikslager på Trademax finns det någonting för alla smaker. Här finns färgglatt porslin och serveringsfat med kreativa mönster. Givetvis finner du även klassiska tallrikar i traditionell vit färg i vårt utbud. Vita tallrikar är en tidlös design som alltid fungerar till alla bordsdukningar. Maten framhävs på ett sätt som får dig att känna att du äter även med ögonen när den ligger serverad på våra vita tallrikar.

Ska jag diska mina tallrikar i diskmaskin?

Det är egentligen helt upp till dig. Trademax vita tallrikar går bra att diska både för hand eller i diskmaskin. Det finns en del fördelar som en del lyfter fram när det kommer till diskmaskin. Det är dels att maskinen diskar med en högre temperatur än vid handdisk, vilket gör den effektivare i kampen mot bakterierna. Den förbrukar även mindre vatten än vad som går åt när du diskar för hand. Har du haft middagsbjudning kan det dessutom vara skönt att ställa in samtliga tallrikar i maskinen och få undan disken på en gång.

Hur ser risken för slitage ut?

Du kan hitta vita tallrikar och vitt porslin i de flesta köksskåp bland hushåll i Sverige. De används med andra ord väl, och det är lätt att förstå att tallrikarna kan riskera att slitas ut i längden av bestick, disk och tid. Våra vita tallrikar från Trademax håller en mycket god kvalité och står emot mycket väl mot bestickens angrepp. Med andra ord kan du njuta av mat från våra tallrikar långt och länge.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj