Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Tallrikar & skålar

146 st produkter
Visar 24 av 146 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Snygga och billiga tallrikar i bra kvalite och design behöver alla i sitt hem. Hos Trademax hittar du tallrikar set, mattallrikar, djupa tallrikar och mycket mer. Här hittar du allt du behöver för en ny matservis till ett bra pris. I vårt utbud finns det tallrikar i många olika former, färger och stilar. Välkommen att utforska vårt sortiment och beställ hem dina nya tallrikar online hos Trademax.

Vanliga frågor och svar

 • Hur många tallrikar behöver man?

  Det rekommenderas att ha ett dussin av varje, det vill säga 12 st tallrikar, assietter och djupa tallrikar. Det är heller inte fel att köpa så man har ett dussin och två i reserv. Då har du så det räcker om något skulle hända.
 • Vilka tallrikar ska man ha?

  Tallrikar används dagligen. Med tanke på hur ofta de används behöver du därför välja snygga tallrikar du tycker om och trivs med. Det är bra om tallrikarna är funktionella men de ska även passa in i ditt kök. Det är heller aldrig fel om de är vackra att duka med. Hos Trademax hittar du tallrikar i olika material, former och mönster. Vi erbjuder även tallrikar i olika storlekar som passar alla typer av måltider.
 • Vilken form på tallrik ska jag välja?

  Den absolut vanligaste formen är runda tallrikar. På senare tid har det dock blivit allt mer vanligt med fyrkantiga eller rektangulära tallrikar, något som ger karaktär till din dukning. Till rektangulära matbor är det snyggt att bryta av linjerna med tallrikar i andra former, dock är det fint att följa matbordets linjer med fyrkantiga tallrikar. Till runda bort är det bäst med runda eller ovala tallrikar. Då utnyttjar du bordets yta på bästa sätt. Det finns även tallrikar i asymmetriska och ovala former. Ska du bjuda på trerätters kan en dukning med tallrikar i olika former vara en häftig detalj.
 • Vilket material ska jag välja på tallrik?

  Snygga tallrikar kommer i en mängd olika material. Vanligtvis tillverkas tallrikar i keramik. Det betyder att de finns i de olika materialen porslin, stengods och lergods. Vi erbjuder tallrikar i olika material så du enkelt kan hitta en sort som passar dig bäst. Barntallrikar är oftast gjorda i hårdplast. Det gör tallrikarna tåliga, slitstarka och lätta. Du behöver därför inte vara rädd om tallriken skulle åka i golvet, vilket lätt kan hända med småbarn.
 • Vad har tallrikar och assietter för mått?

  Vanligtvis har mattallrikar ett mått på 25 cm diametern där assietter har ett mått på 18 cm. Dock kan måtten skilja sig en del beroende på varumärke och design av tallrikarna.