Blåa tallrikar

22 st produkter
Kampanj
  • Blå
1506562(17).jpg

Hur dukar jag med blå tallrikar?

Blå tallrikar är perfekta att använda när du ska ha främmande och vill duka fint för dina gäster. Vitt och blått är en klassisk och tidlös färgkombination som aldrig går fel. Du kan exempelvis matcha vita och blåa tallrikar på en ljusblå duk. Tillsätt blå vinglas och silverbestick för att skapa en lyxig stämning. Fullborda den härliga stämningen med blommor eller frukt i mitten av bordet. Välj gärna färger som ljuslila, vitt eller gult som snygga kontraster.

Vilka bestick passar till en blå tallrik?

Till blå tallrikar kan du använda både silver- och guldbestick. Blått passar till båda färgerna och du kan använda de bestick som passar bäst för tillfället. Du kan beställa snygga tallrikset i blått och med blå mönster. Men även annat porslin som koppar och fat med en vacker blå design finns här på trademax.se. Du är välkommen att kika på vad vi har att erbjuda. Behöver du hjälp med att hitta en specifik stil, modell eller design på de tallrikar du söker? Då kan du kontakta vår kundtjänst. Vi älskar att hjälpa våra kunder att hitta rätt produkt.

Vilka fördelar har blå tallrikar och porslin?

Det bästa med porslin i blå nyanser och mönster är att det ser väldigt fräscht ut. Duka med blått och bli påmind om vår och sommar oavsett årstid. En annan fördel med blå tallrikar är att du kan ge nytt liv åt en enkel duk. Bordsdukar i neutrala färger som beige, vitt eller grått kommer att se helt nya ut med vackert mönstrat porslin.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj