Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 395 produkter
1
...
17

På Trademax hittar du allt du behöver för att skapa en härlig servering vid middagsbordet, på uteplatsen eller i baren, oavsett om det är en vardag eller en festlig tillställning. Med rätt tallrikar, glas, servetter eller bestick kan du lyfta din dukning och servering till en ny nivå och ge dina gäster och dig själv en härlig stund tillsammans. Vårt sortiment inkluderar allt från tallrikar, glas och bestick till dukar, ljusstakar och dekorationer. Låt dig inspireras av vårt fina sortiment och skapa en dukning som görvarje måltid till en riktig fest!

Hur skapar jag en inbjudande dukning?

För att skapa en inbjudande dukning är det viktigt att tänka på färger, material och mönster. Välj en färgpalett som passar tillfället och använd dukar, servetter och tallrikar som matchar. Blanda gärna olika material som glas, porslin och silver för en mer intressant och personlig touch. Använd också ljus, blommor och andra dekorationer för att skapa en mysig och avslappnad stämning.

Vilken typ av tallrikar ska jag välja till min dukning?

Det beror på vilken typ av mat som serveras och vilken stil du vill ha på din dukning. Om du serverar en trerätters middag kan du välja olika tallrikar för varje kurs, till exempel en mindre förrättstallrik och en större huvudrättstallrik. Om du vill ha en mer avslappnad stil kan du välja en enhetlig tallrik som fungerar för alla rätter.

Vilka serveringstillbehör behöver jag?

Det beror på vilken typ av mat och dryck du ska servera, men några användbara serveringstillbehör kan inkludera tallrikar, bestick, glas, servetter, serveringsfat, serveringsskedar, tänger och karaffer för vin eller vatten.