Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Karaff & tillbringare

15 st produkter
Vattenkaraff
Vattenkaraff
Tillbringare glas
Tillbringare glas
Tappkransbehållare
Tappkransbehållare
Tekanna
Tekanna
Visar 15 av 15 produkter

Populära filtreringar

Hos Trademax hittar du ett varierat utbud av karaffer och tillbringare i olika modeller, former och färger. Förutom att det är praktiskt att förvara dryck i en snygg behållare är det även vackert att duka med karaffer till middagsbjudningen. Bläddra bland vårt utbud och beställ den tillbringare som bäst matchar ditt behov.

Vanliga frågor och svar

  • Vad är en karaff?

    En karaff är en form av kanna som du kan servera kalla drycker i. Vanligtvis är karaffer i glas och passar utmärkt för servering av vin, vatten eller annan form av dryck. Tipset är att alltid skölja ur din karaff med varmt vatten efter användning. Då blir de enklare att hålla rena.
  • Vilka modeller på karaffer & tillbringare erbjuder Trademax?

    Botanisera dig bland karaffer och tillbringare i många olika modeller. Hos oss kan du hitta vattenkaraff, vinkaraff, tillbringare med lock och tillbringare i glas. Våra modeller kommer även i olika storlekar så du enkelt kan beställa den karaff eller tillbringare som passar dig bäst.
  • Varför behöver jag en karaff eller tillbringare?

    Det är alltid trevligt och vackert att kunna duka middagsbjudningen med vackra karaffer och tillbringare. Vin ska du oftast lufta innan du dricker det, därför är en vinkaraff både snygg och praktisk att ha. Vill du presentera bubbel i en vacker tillbringare är det bra att ha en karaff med lock, då säkrar du bubblorna. Tillbringare och karaffer ger dig möjligheten att förvara dryck på ett snyggt och praktiskt sätt.