Bricka, fat & underlägg

80 st produkter
Kampanj
a0b39ad0df6576a1d3e4932fd2eea1ac3f53901c.jpg

Servera middagen på vackra fat eller överraska din partner med frukosten på en fin bricka på sängen! Här hittar du mängder av vackra underlägg och brickor i olika stilar. För dig som letar efter användbara fat att servera middagen på har vi många stilrena varianter som låter maten stå i fokus. Här finns även praktiska brickor som du "hänger" över soffans armstöd – perfekt till morgonkaffet. Förutom våra serveringsfat och underlägg kan du även köpa dekorativa brickor att ställa ljus på eller kanske små växter i färgglada krukor.

Runda, rektangulära eller kvadratiska brickor

I vårt sortiment av brickor och underlägg kan du garanterat hitta något som passar. Vi har samlat alla tänkbara former och färger för att du ska hitta något som passar just dig och din inredning. För dig som gillar den ljusa och lantliga stilen finns vackra brickor från In Living, dessa är tillverkade i trä och målade i vit färg som "flagnat" för att se antik ut. Vi erbjuder även klassiska och eleganta brickor och serveringsfat i stål med dekorativa mönster. En tjusig bricka är perfekt att bära in födelsedagsfrukosten på, eller att servera glöggen på under julen.

När du vill presentera salladen på ett extra fint sätt eller när du vill lägga upp det nygrillade köttet lite tjusigare än vanligt kan du använda dig av vackra serveringsfat. Vi erbjuder både stilrena porslinsfat i vitt men även mjukare former och andra material, exempelvis granit eller skiffer. Vi har trevliga brickor som finns i en hel serie, här kan du exempelvis hitta matchande produkter för badrummet eller köket.

Här hos oss på Trademax har vi ett brett sortiment av olika köksbrickor. Oavsett om du behöver en köksbricka för att kunna äta din frukost på sängen eller för uppläggning av kakor, så har vi allt du behöver online här hos oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj