Vackra brickor, fat och underlägg

116 st produkter
692939(1).jpg
Kampanj

Servera middagen på vackra fat eller överraska din partner med frukosten på en fin bricka! Här hittar du mängder av vackra underlägg och brickor i olika stilar. För dig som letar efter användbara fat att servera middagen på har vi många stilrena varianter som låter maten stå i fokus. Här finns även praktiska brickor som du "hänger" över soffans armstöd – perfekt till morgonkaffet. Förutom våra serveringsfat och underlägg kan du även köpa dekorativa brickor att ställa ljus på eller kanske små växter i färgglada krukor.

Runda, rektangulära eller kvadratiska brickor

I vårt sortiment av brickor och underlägg kan du garanterat hitta något som passar. Vi har samlat alla tänkbara former och färger för att du ska hitta något som passar just dig och din inredning. För dig som gillar den ljusa och lantliga stilen finns vackra brickor från In Living, dessa är tillverkade i trä och målade i vit färg som "flagnat" för att se antik ut. Vi erbjuder även klassiska och eleganta brickor och serveringsfat i stål med dekorativa mönster. En tjusig bricka är perfekt att bära in födelsedagsfrukosten på, eller att servera glöggen på under julen.

När du vill presentera salladen på ett extra fint sätt eller när du vill lägga upp det nygrillade köttet lite tjusigare än vanligt kan du använda dig av vackra serveringsfat. Vi erbjuder både stilrena porslinsfat i vitt men även mjukare former och andra material, exempelvis granit eller skiffer. Vi har trevliga brickor som finns i en hel serie, här kan du exempelvis hitta matchande produkter för badrummet eller köket.

Här hos oss på Trademax har vi ett brett sortiment av olika köksbrickor. Oavsett om du behöver en köksbricka för att kunna äta din frukost på sängen eller för uppläggning av kakor, så har vi allt du behöver online här hos oss.

Vad har ni för olika typer av köksbrickor?

Vi har gott om olika sorters brickor för ditt kök här på Trademax. Ska du ha en picknick i trädgården? Då kanske en bricka med kanter på kan vara bra, så att inte maten glider iväg. Vi har även brickor för tårtor med tillhörande lock och uppläggningsfat där du kan servera kakor eller frukt till exempel.

Vad är det för material i era köksbrickor?

Här på trademax.se har vi både billiga och prisvärda brickor för ditt kök. Vi har enkla köksbrickor i plast men även rejälare varianter i trä, porslin, metall och keramik. Hos oss finns det något för alla smaker och stilar.

Har ni köksbrickor med handtag på, för frukost till exempel?

Ja det har vi. På nätet hos oss på Trademax finns det brickor med handtag på. Dessa fungerar utmärkt till frukosten, eller om du hellre vill ha en bricka med utfällbara ben på som är specifikt utformad för att kunna ha i sängen.

Kan jag få hjälp?

Vi på trademax.se finns här för dig som kund och hjälper dig med det du behöver. Välkommen in till oss och hitta din favorit bland våra köksbrickor och beställ sedan enkelt, smidigt och bekvämt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj