Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 33 produkter
12

Populära filtreringar

Bestick är något som kan följa med dig livet ut. Både utseende och känsla är viktigt vid val av bestick - de ska ligga bra i handen och matcha din dukning. Med extra omsorg kommer dina bestick hålla sig fina år efter år.

Vanliga frågor och svar om bestick

  • Hur väljer jag rätt bestick?

    Det viktigaste du ska tänka på när du väljer bestick är att det ska kännas behagligt i handen och äta med. Utöver det är det fritt fram att välja de bestick du tycker är snyggast och bäst matchar ditt hem. I och med att man oftast vill känna på bestick innan man köper erbjuder vi på Trademax 365 dagars öppet köp. Då kan du enkelt prova hemma och se om det är rätt bestick för dig.
  • Vad ska jag tänka på vid val av bestick?

    Det är bra att fundera på vilket användningsområde dina bestick ska ha. Olika typer av bestick fyller olika funktioner. Utöver traditionella matbestick finns det såväl skaldjursbestick och ostknivar till salladsbestick och hjärtformade skedar.
  • Vad ska jag välja för material på bestick?

    När du väljer bestick är det även bra att titta närmare på vilket material som passar dig och ditt ändamål. Materialet påverkar bestickens kvalite, livslängd samt utseende. Bestick i rostfritt stål är alltid ett säkert kort. Det är lättskött och har en lång livslängd.