Kampanj
1312385(1).jpg

Massageboll eller triggerboll har blivit ett alltmer populärt verktyg för muskelbesvär. Hos Trademax kan du bland annat hitta massageboll med piggar, massageboll med taggar, släta massagebollar och mycket mer. Med hjälp av en massageboll kan du utföra självmassage på de muskelgrupper du upplever spända. Hos Trademax hittar du ett varierat utbud på olika högkvalitativa massagebollar billigt för att hitta en som matchar ditt behov.

Vanliga frågor och svar

Vad är en massageboll?

Det är en boll som antingen har taggar, piggar eller är slät. Med hjälp av en massageboll kan du enkelt utföra massageövningar både på dig själv men även på andra. Beroende på vad du föredrar erbjuder Trademax många olika variationer på massagebollar.

Hur använder jag en massageboll?

En massageboll kan användas på större delen av kroppen. Med en massageboll kan du till exempel massera undersidan av foten, baksida lår, rygg och nacke. Har du spänningar i ryggen kan du använda massageboll på rygg genom att ligga på den. Du kan även sitta på den och använda din kroppsvikt för att applicera tryck på en muskel.

När kan jag använda massageboll?

En massageboll kan du använda när du vill och i princip var du vill. Den är extra skön att använda efter träning eller när du har spänningar i kroppen. På så vis mjukar du upp de muskler som kan upplevas spända.

Fördelar med massageboll?

Genom att använda en massageboll kommer du åt ställen på kroppen som kan vara svårt att komma åt med händerna. En triggerboll trycker på det myofasciala systemet och minskar muskelspänning, ökar blodcirkulationen och förebygger skador. När du inriktar dig på en triggerpunkt med massageboll minskas smärta och din rörelseförmåga kommer gradvis förbättras.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj