Bar & vin

21 st produkter
Kampanj
2221412(1).jpg

Trademax erbjuder ett stort utbud av bar- och vintillbehör för att hjälpa dig att skapa den ultimata barupplevelsen hemma. Vårt sortiment inkluderar allt från cocktailshakers och vinöppnare till glas och ishinkar, allt till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du är en erfaren bartender eller bara vill ha en trevlig kväll med vänner och familj, har vi allt du behöver för att skapa dina favoritdrinkar. Låt oss hjälpa dig att skapa en elegant och professionell bar hemma.

Vilken typ av glas är bäst för olika drycker?

Olika drycker kräver olika typer av glas för att verkligen förhöja smaken och upplevelsen. Olika viner serveras oftast i olika typer av vinglas anpassat för druvsorten. Självklart går det bra att bara ha "vanliga vinglas", ett litet tips kan vara att vitt vin ofta serveras i ett smalare glas än ett rödvin. Även cocktails har olika typer av glas en en martini serveras ofta i ett mer öppet glas, medan en gin och tonic antingen serveras i en rundare kupa eller i ett highballglas.

Är det nödvändigt att använda en cocktailshaker när man gör drinkar?

Nej, det är inte nödvändigt att använda en cocktailshaker, men det är ett användbart verktyg för att blanda ingredienser ordentligt och skapa en professionell och välsmakande drink.

Kan jag använda samma vinöppnare för olika typer av vin?

Ja, du kan använda samma vinöppnare för olika typer av vin. Det finns lite olika typer av vinöppnare. En vanlig vinöppnare har vanligtvis två steg för att dra ut korken medan en korkskruv har en spiralformad design som skruvar in i korken för att dra ut den. Båda fungerar bra för att öppna en flaska vin, men vissa föredrar en korkskruv för dess enkla design och bekvämlighet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj