Köksmaskiner

69 st produkter
Kampanj
1870676(8).jpg

Köksmaskiner underlättar arbetet i köket och gör det möjligt för dig att experimentera med nya rätter. Matlagning går fort när du har en effektiv köksmaskin och det blir enklare och roligare att laga mat. Köksmaskiner gör dessutom brödbaket mycket enklare.

Underlätta matlagningen med köksmaskiner

När kan jag använda köksmaskiner?

Köksmaskiner är inte samma sak som maskiner i köket. Köksmaskiner är en speciell grupp maskiner som du kan använda till väldigt mycket av din matberedning. De kan knåda deg, vispa och blanda så de är perfekta hjälpmedel vid brödbak. Hur stor användning du har för din maskin beror på vilka tillbehör du har och vilken modell du har valt. De kan hjälpa dig med allt från att knåda pastadeg till att göra egen glass.

Är matberedare samma sak som köksmaskiner?

Matberedare och köksmaskiner är inte samma sak men de fungerar lite på samma sätt. Man kan säga att matberedare är enklare varianter av köksmaskiner och de har inte lika många funktioner. Köksmaskiner är mer kraftfulla och större än en matberedare och kan därför knåda och bearbeta deg på ett bättre sätt. De har dessutom fler redskap som gör att du exempelvis kan mala kött och stoppa korv.

Hur gör jag rent mina köksmaskiner?

Det är lätt att underhålla och rengöra köksmaskiner. När du använt din maskin kan du lätt plocka isär de olika delarna, skölja av dem och sedan sätta in dem i din diskmaskin. Själva enheten torkar du av med en fuktig trasa. De redskap du använt låter du sedan ligga i köksmaskinen eller i den förvaring som tillhör maskinen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj