682086(1).jpg

Kakel är ett vackert och tidlöst material som passar lika bra i kök, som i badrum. Materialets elegans ger en känsla av lyx, och dessutom är kakel helt underhållsfritt i den meningen att de aldrig behöver efterbehandlas med polish eller liknande. I vårt sortiment av kakelplattor hittar du mängder av olika storlekar, former och färger. Vi har kakel för alla smaker och stilar, allt ifrån stilrena och klassiska kakelplattor, till spännande mönster och designer som är som rena ögongodiset! Med kakel har du möjlighet att sätta din personliga prägel, kombinationerna är enorma och endast fantasin sätter gränser! 

Försköna hemmet med vackert kakel

Kakel är en finkeramik som tillverkas av glaserat lergods som bränns vid i relativt låg temperatur, vilket gör materialet poröst med en förhållandevis hög vattenabsorption. En högre vattenabsorption medför lägre hållfasthet och motståndsförmåga mot yttre påfrestningar som kemikalier, nötning och frost. Av den anledningen gör sig kakel inte lämplig för golvytor och utomhusmiljöer, utan monteras endast på väggar i exempelvis kök och badrum. Kaklets glasyr har en härlig glans som ökar färgens lyster och ger ytan en skimrande effekt.

 

Välja kakel

Kanske vill du inreda stilrent och fräscht med vitt kakel, eller låta färgstarka kulörer och kakel i spännande mönsterläggningar skapa ett färgglatt och livfullt uttryck i badrummet, köket eller annat utrymme. När du ska välja kakel är möjligheterna oändliga, och vi erbjuder ett gediget utbud av kakel i olika modeller, färger och mönster. Vi erbjuder allt ifrån tidlöst enfärgat kakel som vitt, grått och svart, till trendigt marmor kakel och mönstrat kakel. Vi erbjuder även marockanskt och marrakech kakel för dig som föredrar lite mer färg och liv, samt klassiskt fasat kakel som reflekterar ljus på ett elegant sätt som ger en levande effekt. Lägg snygga mönster, eller mixa färger och nyanser för att skapa önskad stil. Här finns kakel som för dig som vill inreda rustikt, traditionellt, modernt, lantligt, orientaliskt, retroinspirerat bland mycket mer. Inspireras och hitta rätt stil för ditt badrum eller kök.

 

Mått och storlek

I vårt sortiment kan du välj mellan kakel olika storlekar och former, så som kvadratiska kakelplattor med mått som 15x15 och 20x20, till kakel med rektangulär form i måtten 20x50 och 30x60. Ta hjälp av vår filterfunktion i vänsterspalten för att filtrera fram önskad längd och bredd. Större delen av vårt sortiment består av rakskurna kakekplattor. Fördelen med plattor med skuren kant är att de kan sättas tätare och på så viss minimera risken för att fogen blir synlig. Detta är inte enbart att föredra ur praktisk synvinkel vid montering, utan underlättar även ur rengöringssynpunkt eftersom fogar är en plats där smuts oftast samlas över tid. För dig som ändå letar efter keramiska plattor i annan form så erbjuder vi även mosaikplattor i sexkantig form, så kallad Hexagon mosaik.

 

Köp billigt kakel online

Hos oss på Trademax köper du riktigt bra kakel till låga priser. Vi erbjuder ett komplett sortiment av kakel, samt nödvändiga kakeltillbehör för montering. Kanske håller du på att renovera ditt badrum? Passa då på att titta in vårt breda utbud av badrumsmöbler, här finns allt som kan tänkas behövas för ett funktionellt och snyggt badrum. Du beställer dina varor smidigt och enkelt i vår webbshop, och får din order levererad snabbt och helt kostnadsfritt. Om du har några frågor eller funderingar kring ditt köp så finns vår kunniga kundtjänst här för att hjälpa dig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar