Kampanj
682340(1).jpg

Klinker är ett slitstarkt och lättskött material som passar bra till både vägg och golv. Ett färgglatt hallgolv, en mönstrad vardagsrumsvägg eller varför inte lägga frostsäker klinker på terrassen eller uteplatsen? Med klinker kan du förvandla ett ordinärt rum till något alldeles extra, och hos oss på Trademax kan mångfalden av klinker verka obegränsad. Här finns något för varje smak och livsstil, låt dig inspireras av vårt breda utbud av klinkerplattor i olika storlekar, former, färger och mönster. Här finns allt ifrån stilrent och neutralt klinker, till spännande mönster och färgsprakande designer.

Klinker för renovering och inredning

I Sverige är vi vana att inreda med vårt kära naturmaterial trä, men upptäckten av keramikens positiva egenskaper har vuxit sig större under de senaste åren. Klinker är inte bara vackert, det är också väldigt hållbart och tåligt. I jämförelse med trä som lätt slits ner över tid, bibehåller klinker sin yta vilket gör att den med kan se likadan ut om 15 år som idag. Dessutom är klinker ett material som är lätt att rengöra. Snyggt och funktionellt, klinker kan förnya och försköna vilket hem som helst. Tack vare sin relativt låga vattenabsorption är det ett lämpar sig klinker på såväl väggar och golv, som i fuktutsatta våtutrymmen. Hemligheten - ju högre vattenabsorption, desto högre motståndsförmåga mot yttre påfrestningar som slitage, kemikalier och frost. I vårt sortiment hittar du även granit, vilket är en variant av klinker som har en närmast obefintlig vattenabsorption. Eftersom granit inte suger upp vatten, som sedan skulle kunna förorsaka att plattan spricker vid frost, lämpar sig plattan även för utemiljöer. Med naturstenklinker slipper du mossbeläggning, alger och annan ogrässtillväxt som annars kan komma med användningen med natursten. Lika vackert, men betydligt smidigare och lättskött!

 

Sätt stilen med olika klinkerläggningsmönster

Med klinker kan du skapa dekorativa vägg- och golvbeläggningar och ge ditt hem ett personligt uttryck. Sätt färg och skapa vackra mönster, eller låt en enfärgad bas med ljusa eller dova toner förmedla stilmedveten elegans. Vitt och svart klinker är och förbli lika snyggt som tidlöst. Klinker kan kombineras på otroligt många olika sätt, hitta just din egna matchning för en unik prägel. Hos oss hittar du såväl enkelfärgat klinker som mönstrat klinker, liksom klinker som efterliknar andra vackra naturmaterial som exempelvis trä-klinker, marmor-klinker och cementklinker. Varför inte skapa ett rum som tar sinnet till fjärran länder med hjälp av marockanskt eller marrakech klinker? Med sin vackra design av färger och mönster kan du väcka fantasin till liv och ge rummet en fantastisk karisma. Vi erbjuder oktagon klinker för en klassisk viktoriansk stil, samt sexkantigt hexagonklinker som har blivit allt populärare under de senaste åren.

 

Rätt klinker för ditt rum

I djungel av klinker i olika storlekar och former finns det en del tips och råd som kan underlätta ditt val.

  • Små plattor ge ett större visuellt uttryck till mindre rum. Dessutom resulterar mindre klinkerplattor i mer fog, vilket i sin tur ger en viss halkdämpande effekt. Detta kan vara användbart att tänka på om du ska välja golvklinker till våtutrymmen.
  • Glasserade klinker kan vara väldigt hala vid hög fuktighet. Matta eller oglaserade plattor är att rekommendera vid våta golvytor.
  • Genom att lägga intressanta läggningsmönster kan större rum upplevas mer levande.
  • Rektangulära plattor kan förändra ett rums känsla beroende på hur de läggs. Genom att placera rektangulära plattor på tvären istället för på längden kan ett trångt utrymme upplevas rymligare.

 

Hos Trademax köper du klinker billigt och enkelt online

Med ett brett utbud av klinker finns något för alla. Hos oss köper du billigt klinker utan att kompromissa med kvalité. I vår webbshop kan du smidigt och enkelt beställa hem just hitta dina favoriter. Du kan alltid vända dig till vår kunniga och tillmötesgående kundtjänst om du skulle ha några frågor eller funderingar kring ditt köp.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj