Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Tvättkorg

35 st produkter
Visar 24 av 35 produkter
12

Har du en tvättkorg som bara står och ser tråkig ut? Eller är det så illa att du samlar din tvätt i plastkassar i väntan på tvättid eller på ork? Ta och byt till en tvättkorg i snygg design med flera fack. Tillvaron blir enklare och roligare med en billig tvättkorg från Trademax. Välj mellan olika material och storlekar och handla billigt online!

Tvättkorg för enklare och finare badrum

 • Vilken storlek på tvättkorg ska jag välja?

  Du ska välja tvättkorg efter storleken på ditt hushåll. Fören person räcker det kanske med en vanlig tvättkorg förbadrum medan det större hushållet kan behöva en tvättkorgmed 3 fack för olika typer av tvätt.
 • Vad för material passar bäst till tvättkorg?

  När det gäller material till din tvättkorg bör det gå braatt välja vilket som. Det finns snygga tvättkorgar i olikamaterial, även i trä, och alla har sin charm. Det fungerarbra oavsett. Låt inte tvätten ligga för länge fuktig i dintvättkorg!
 • Vad finns det för fördelar med en tvättkorg med flerafack?

  De flesta har begränsat med rum i sitt badrum och inteplats för flera tvättkorgar. Då är det suveränt ochdessutom arbetsbesparande att kunna grovsortera din tvättdirekt. Du kan separera 40-tvätt och 60-tvätt eller ljusareoch färgade plagg från början och slipper förstörda plagg.
 • Hur ska jag tänka med färger?

  Om du redan valt färgskala till ditt badrum följer du den,annars finns flera varianter, från flerfärgad till bruneller svart tvättkorg. Din tvättkorg kan också med vissamodeller användas exempelvis som pall.