Kampanj
1311870(1).jpg

Har du en tvättkorg som bara står och ser tråkig ut? Eller är det så illa att du samlar din tvätt i plastkassar i väntan på tvättid eller på ork? Ta och byt till en tvättkorg i snygg design med flera fack. Tillvaron blir enklare och roligare med en billig tvättkorg från Trademax. Välj mellan olika material och storlekar och handla billigt online!

Tvättkorg för enklare och finare badrum

Vilken storlek på tvättkorg ska jag välja?

Du ska välja tvättkorg efter storleken på ditt hushåll. För en person räcker det kanske med en vanlig tvättkorg för badrum medan det större hushållet kan behöva en tvättkorg med 3 fack för olika typer av tvätt.

Vad för material passar bäst till tvättkorg?

När det gäller material till din tvättkorg bör det gå bra att välja vilket som. Det finns snygga tvättkorgar i olika material, även i trä, och alla har sin charm. Det fungerar bra oavsett. Låt inte tvätten ligga för länge fuktig i din tvättkorg!

Vad finns det för fördelar med en tvättkorg med flera fack?

De flesta har begränsat med rum i sitt badrum och inte plats för flera tvättkorgar. Då är det suveränt och dessutom arbetsbesparande att kunna grovsortera din tvätt direkt. Du kan separera 40-tvätt och 60-tvätt eller ljusare och färgade plagg från början och slipper förstörda plagg.

Hur ska jag tänka med färger?

Om du redan valt färgskala till ditt badrum följer du den, annars finns flera varianter, från flerfärgad till brun eller svart tvättkorg. Din tvättkorg kan också med vissa modeller användas exempelvis som pall.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj