categoryTopBlock

Bänkskiva & köksbänk

112st produkter
Kök
Kampanj

Vid köksbänken skapar man genuina stunder. Middagar med familj och vänner. Frukostar innan dagens arbete. Stora festmåltider. Har du en bra bänkskiva i köket så har du bra förutsättningar att skapa alla de där stunderna och minnena som gör livet så mycket mer värt.

Behöver din köksbänk uppgraderas med ny bänkskiva?

Vad är en bänkskiva i laminat?

Laminat i sig betyder att materialet består av olika lager som limmas ihop. Tekniken är vanlig för både golv och skivor, men även när man bygger båtar i trämaterial. En bänkskiva i laminat har vanligen ett slitstarkt ytskikt som imiterar material som trä eller sten.

Är det dyrt med bänkskiva i ek?

Ja det är det. Åtminstone om man jämför med flera andra träsorter. Ek är både tåligt, populärt och exklusivt. Endast 1,7 % av allt virke som når marknaden varje år är av ek. Detta beror på att ett ekträd måste växa i 150 år innan det kan avverkas och bli till exempelvis en bänkskiva i ek. Förr i tiden var ek ännu mer exklusivt då kronan ägde i stort sett alla ekar i Sverige, som då uteslutande skulle gå till att bygga krigsskepp av. Du kan dock hitta billiga bänkskivor i ek hos oss på Trademax.

Kan bänkskivan i mitt kök vara i metall?

Givetvis kan kan bänkskiva i kök även vara helt i metall. Metall är tåligt och lätt att hålla rent. Om din bänkskiva ska kombineras med köksvasken blir metall extra smidigt då allt kan sitta ihop i en enda enhet. Metall är ett snyggt och smidigt alternativ.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj