Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 239 produkter
1
...
10

Köksskåp är en viktig del av varje kök. De används för att förvara allt från tallrikar och glas till kastruller och stekpannor. Det finns många olika typer av köksskåp som passar olika behov och stilar, från traditionella träskåp till moderna högblanka skåp i metall eller glas. De vanligaste materialen för köksskåp är trä, laminat och melamin. Det är också vanligt att skåpen har olika tillbehör som hyllor, lådor och korgar för att organisera och maximera förvaringsutrymmet. Köksskåp kan vara en stor investering, men det är en viktig och nödvändig del av ett väl fungerande kök.

Vanliga frågor om Köksskåp

  • Vilken höjd ska köksskåp sitta på?

    Vanligtvis monteras köksskåp mellan 50 och 60 cm över arbetsytan, eller på den lägsta punkten av taket om det är högre än 60 cm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att använda bänkskivan under skåpet, medan skåpet fortfarande är lättillgängligt. Det är viktigt att ta hänsyn till din egen höjd och köksdesign när du bestämmer höjden på dina köksskåp.
  • Vilka olika typer av köksskåp finns?

    Det finns olika typer av köksskåp som kan användas för att organisera och lagra köksartiklar. Några exempel på dessa inkluderar underskåp, överskåp, hörnskåp, skåp med hyllor, skåp med lådor, skåp med glasdörrar och skåp med öppna hyllor. Det finns också specialskåp som kan användas för att lagra specifika saker, t.ex. skåp för sopor och återvinning, skåp för stekpannor och kastruller eller skåp för kryddor.