Sittbadkar

5 st produkter
1912907(1).jpg

Hos Trademax hittar du stilrena och billiga sittbadkar i olika modeller med spännande former. Ta en titt och välj din favorit - sedan är det bara att börja njuta av sköna badstunder!

Sittbadkar i rund eller rak design

Vilka fördelar finns det med sittbadkar?

Ett sittbadkar kan vara lösningen för dig som älskar att bada badkar men har begränsad yta i badrummet. Med ett sittbadkar får du badupplevelsen utan att badkaret tar för mycket plats. Dessutom är det mer ekonomiskt och miljövänligt eftersom det krävs en mindre mängd vatten att fylla ett sittbadkar, till skillnad från ett större badkar.

Vad ska jag tänka på vid val av sittbadkar?

Det finns en del faktorer att fundera på vid köp av sittbadkar. Vilken form vill du ha på ditt badkar, raka eller runda kanter? Hur djupt badkar vill du ha? Det är även snyggt att välja ett badkar som matchar med resten av badrumsinredningen.

Hur installerar jag ett sittbadkar?

Det är inte speciellt svårt, så länge du har klart för dig var badkaret ska stå. Har du redan förberett rördragning och plats för blandare är det bara att sätta sittbadkaret på plats och koppla in det.

Vad menas med sanitetsakryl?

Trademax har billiga sittbadkar i plast, så kallad sanitetsakryl som är ett populärt materialval vid tillverkning av badkar. Materialet är mjukt och möjliggör en friare formgivning som vid exempelvis tillverkning av badkarsmodeller med skarpa hörn. Fler fördelar med sanitetsakryl är materialets egenskaper. Det känns skönt mot huden, även när det inte är uppvärmt. Dessutom blir det mindre halt när det är blött och minskar därmed risk för halka.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)