Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

Hos Trademax hittar du tillbehör som passar alla badkar, oavsett storlek och funktion. Botanisera dig i vårt stora utbud och beställ det som bäst passar dig och ditt badkar. Beställ idag och få hem dina badkarstillbehör snabbt & smidigt!

Vanliga frågor och svar

  • Behöver jag tillbehör till mitt badkar?

    Beroende på hur ditt badkar och badrum ser ut kan du var i behov av olika typer av tillbehör till ditt badkar. Vissa tillbehör ökar komforten medan andra är mer praktiska, allt för att du ska kunna använda ditt badkar efter behov.
  • Vilka badkarstillbehör erbjuder Trademax?

    Hos Trademax hittar du ett stort utbud av tillbehör till ditt badkar. Bläddra bland badkarshylla, badkarsblandare och halkskydd för att hitta det som bäst passar dig och ditt badkar. Hos oss hittar du alltid högkvalitativa produkter till ett billigt pris.
  • Vilka är de viktigaste badkarstillbehören?

    Olika tillbehör är olika viktiga, beroende på ditt badkar och vilket behov du har. Det är alltid viktigt att ha rätt rengöringsmedel, så säkerställer du att ditt badkar alltid är rent och fräscht. Utöver det är det alltid bra med en badkarshylla för vinglaset och boken samt en nackkudde för ökad komfort.