Stora som små badkar med tassar

1 st produkter
1980543.jpg

Badkar med tassar... en romantisk klassiker som aldrig går ur tiden! Tänk dig att sjunka ner i ett fluffigt berg av skum i ett stort eller litet badkar på tassar i krom! Kandelabern är obligatorisk! Trademax har eleganta stora och små tassbadkar i hållbar och stabil sanitetsakryl. Drömmer du om att köpa ett vitt eller svart badkar med tassar billigt, ska du kolla in vårt utbud! Med snabba leveranser ända hem till dörren kan du väldigt snart börja njuta och plaska i ditt vackra badkar - det är du värd!

Badkar med tassar billigt hos Trademax

Trademax erbjuder klassiska badkar med tassar billigt, i flera olika modeller och storlekar. Här hittar du vita och svarta badkar på tassar i krom från kända leverantörer som Bathlife och Noro. Badkaren håller alla hög kvalitet och är tillverkade i sanitetsakryl, ett material som har många bra egenskaper. Till exempel känns materialet skönt mot huden, även när det inte är uppvärmt av vattnet. Dessutom blir det mindre halt när det är blött och minskar därmed risk för halka när du står i badkaret.

Att badkar med tassar sprider en känsla av romantik och elegans i ditt badrum, kan nog alla och envar hålla med om. Men det finns också praktiska fördelar med att ha ett badkar på tassar eller ben. Det känns både fräscht och är mer hygieniskt att komma åt och städa under badkaret. Badkarstassarna - som alltid ingår i priset - är justerbara i höjdled vilket underlättar när du ska installera badkaret.

Vilket tassbadkar passar bäst i ditt badrum? Är det ett kar med traditionellt sluttande design, där den ena sidan är högre än den andra? Eller gillar du mer en modern rak variant? Oavsett vilken modell du föredrar kan du hitta den hos oss. Kika runt här på sidan och klicka hem ditt nya badkar med tassar redan idag. Trademax har alltid fri frakt och retur och Sveriges kanske snabbaste leveranser! Kontakta oss gärna om du har frågor inför ditt köp av badkar. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Pris
Från(kr)
Till(kr)