Badbalja för vuxna

4 st produkter
1398029(2).jpg
Har du ett litet badrum eller kanske en väldigt liten trädgård? Men har du fortfarande drömmar om att ha ett badkar eller en badbalja? Det finns många olika badbaljor som exempelvis en uppblåsbar balja, eller en badbalja av plast. Vi säljer badbaljor för vuxna till ett bra pris. Du beställer din badbalja enkelt hos oss på Trademax.se och alltid till ett billigt pris. Våra badbaljor kommer också i olika färger så du kan välja en som passar dig.

Badbalja till ett bra pris

Hur mycket vatten rymmer en badbalja?

En badbalja rymmer cirka 200 liter vatten, det krävs däremot inte att du fyller hela med vatten. Det räcker att fylla runt hälften av badbaljan för att du ska kunna njuta av den.

Går det att ha badbaljan både inomhus och utomhus?

Ja, du kan enkelt förflytta badbaljan så du kan ha den både inomhus och utomhus. Du kan använda den utomhus både under vintern och sommaren. Badbaljan får samma temperatur som vattnet du fyller i den. Badbaljan går även att använda som ett badkar i ett litet badrum.

Hur rengör man den bäst?

Fördelen med våra badbaljor är att de är enkla att underhålla och det krävs inte mycket för att göra den ren efter användning. Du kan enkelt rengöra den med vanlig grönsåpa och en tvättborste. Du kan även använda en högtryckstvätt för att rengöra badbaljan.

Hur tömmer man vattnet på badbaljan?

Det är enkelt att tömma vattnet eftersom vår badbalja kommer med en avloppsslang som gör att du enkelt kan tappa ut vattnet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Placering
Pris
Från(kr)
Till(kr)