Barngrind & trappgrind

11 st produkter
Kampanj
2095433(4).jpg

När ditt barn föds ändras hemmet och du får tänka mer på säkerhet och trygghet. Du vill skydda ditt barn från farliga trappor, vassa kanter och andra saker som ser lockande ut men som barnet kan skada sig på. En trapp- eller barngrind gör det enklare att begränsa riskfyllda områden och skapa en säker miljö.

Ta det säkra före det osäkra med en barngrind

Varför ska jag skaffa barngrind eller trappgrind?

Det som gör en barngrind eller trappgrind så bra är att du själv kan koppla av när du vet att ditt barn inte kan komma nära saker i hemmet som kan innebära att det skadar sig. Innan du får barn är det svårt att förstå hur stora risker det finns i hemmet för ett litet nyfiket barn.

Hur skiljer sig en trappgrind från en barngrind?

En barngrind är det skydd du sätter upp mellan rummen i hemmet eller mellan köket och resten av bostaden. Det finns flera olika modeller av barngrindar att välja bland som passar olika öppningar. En trappgrind använder du däremot för att skydda ditt barn från att gå upp eller ner för trappan utan att någon är med.

Var sätter jag min barngrind eller trappgrind?

En barngrind kan sitta i dörröppningen mellan köket och resten av hemmet eller vid sovrumsdörren, så att du har uppsikt över ditt barn. Trappor är alltid lockande men svåra att förflytta sig i för den som kryper eller inte riktigt lärt sig hålla balansen. När du sätter upp en grind vid trappan skyddar du ditt barn från att falla och skada sig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj