Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 59 produkter
1
...
3

Det behöver inte vara krångligt att skapa en djurgård, då det finns många bra färdiga staket och staketstolpar. Färdiga längder av staket är lätta att montera upp och de ger en bra inhägnad som du också kan komplettera med ett skyddande djurhus.

Vad du behöver för att sätta upp en djurgård

  • Var kan jag sätta upp en djurgård?

    Om du har en trädgård kan du lätt bygga en djurgård för exempelvis hundar, ankor eller höns. Om du har färdiga staketstolpar kan du förankra dem i marken och sedan fästa stålstaket, som finns på rulle, eller sätta dit färdiga staketmoduler i impregnerat trä. Det finns också färdiga grindar som du kan montera för att göra det lätt att komma in i din djurgård.
  • Hur stor behöver en djurgård vara?

    Du behöver anpassa din djurgård utefter de djur som ska vara där och hur du vill använda den. Hundar tycker om att vistas i en djurgård men det är nödvändigt att de har utrymme att springa och röra sig fritt. Höns behöver inte lika mycket utrymme, men det är bra om du gör din djurgård så stor som möjligt och sätter in ett djurhus som skydd.
  • Ska jag sätta in ett djurhus i min djurgård?

    Om dina djur tillbringar mycket tid i din djurgård är det nödvändigt att de har ett djurhus där de kan söka skydd. Har du höns behöver de dessutom en pinne att sitta på och ett rede. Alla djur som vistas i en djurgård behöver ett djurhus som skydd från regn, blåst och kyla, samt för att få en trygg vrå.